Kurstilbud om barn og førstehjelp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Luringen Kurssenter presenterer her en pakke på de mest populære kursene om barn og førstehjelp blandt småbarnsforeldre og andre omsorgspersoner, kanskje kan dette være noe for din gruppe?

Alle kursene vil bli hold av sykepleier med lang erfaring både innen barn, undervisning og førstehjelp.

 

Kursene ”Gjennoppliving av barn” og ”Forgiftning” er begge på 1 ½ time og med max 12 deltagere da mye er øvelse og trening av teknikker.

 

De andre kursene er à 45 minutter og kan gjerne kombineres med hverandre. For utbyttes del anbefales max 12 personer da det vil bli noe diskusjoner og samtale rundt temaet.

 

For barnehager har vi satt sammen en pakke på 3 kurs over 3 timer med innhold: ”Det besvistløse barnet” ( stabilt sideleie og HLR),

”Når småbarn skader seg” ( blødninger, brannskader, brudd og hodeskader) og til slutten på dagen ”Forgiftninger” ( hvor vi greit leker oss gjennom de farlige elementene rundt oss). Max 12 deltakere. Dersom flere deltakere holdes heller flere kurskvelder.

Se mer informasjon ”Barnehagepakken”.

 

 Flere av disse kursene kan også settes sammen til en kursdag eller seminar, vennligst ta kontakt.

Vi kan også holde øvelser for dere med oppsminkede og virklighetstro situasjoner hvor dere får testet ferdighetene deres.

 

Se mer informasjon på de enkelte kursene:

·        Gjenoppliving av barn

·        Forgiftning

·        Skrubbsår, kutt og vonde fingre

·        Når barnet er syk

·        Barn og leker

·        Sikre lekeplasser

·        Barn og klær

·        Et trygt kjøkken

·        Barn og vinterlek

·        Små barn i trafikken